Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 28 marca 2024 23:37

Jedzenie na wynos - w co je zapakować?

Jeśli czeka Cię zorganizowanie dużej imprezy lub prowadzisz firmę cateringową, zapewne zastanawiasz się, jakiego rodzaju opakowania gastronomiczne wybrać. Na polskim rynku znajdziesz szeroką gamę produktów jednorazowych do gastronomii, które znajdą zastosowanie w wielu sytuacjach.
  • 22.03.2022 14:00
  • Autor: Grupa Tipmedia
Jedzenie na wynos - w co je zapakować?

Opakowanie na wynos - komfort jedzenia

Opakowania dla gastronomii to wszelkiego rodzaju opakowania jednorazowe i pojemniki, a także jednorazowe talerze, miseczki, kubki papierowe do napojów i sztućce, które ułatwią sprzątanie po każdej imprezie i są koniecznym elementem sprzedaży gastronomicznej. Współczesny klient gastronomii na wynos woli oszczędzać czas i zamówić gotowe dania. Niezależnie od tego, czy w kuchni jesteś mistrzem pieczenia czy gotowania, tworzysz burgery, mini kanapki czy inne przekąski, musisz zapewnić klientom możliwość dostawy swoich produktów do domu lub zabrania ich na wynos. Do pakowania jedzenia na wynos idealne będą pudełka jednorazowe.

Pojemniki jednorazowe to opakowania ekologiczne i całkowicie bezpieczne dla kontaktu z żywnością, posiadające niezbędne atesty. Są estetyczne - wzbogacą Twoją gastronomiczną ofertę, wkomponują w Twoje produkty i dania. Opakowania trójdzielne spowodują, że każde danie będzie w nich wyodrębnione i nic się nie pomiesza. Dostępne są w różnych rozmiarach i sprawdzą się do różnego typu dań. Są także niezwykle wytrzymałe - gwarantują, że Twój asortyment będzie bezpieczny w transporcie w trakcie dostawy. Masz możliwość skorzystania z oferty personalizowanej i zamówienia opakowań o dowolnej wielkości z wybranym logo czy nadrukiem. Pudełka gastronomiczne spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Pakując swój produkt spożywczy w opakowanie na wynos, które jest estetyczne, trwałe i przyjazne dla ekologii, możesz mieć pewność, że klienci z Tobą zostaną.

Serwetki - higiena po posiłku

Niezbędne do użycia po posiłku, zarówno w restauracji, jak i w domu, są serwetki gastronomiczne. Pomagają one w zachowaniu higieny i czystości po jedzeniu, są chłonne i usuwają zabrudzenia, a także niezmiernie wpływają na komfort spożywania posiłków. Serwetki to detal, na który zwracają uwagę klienci lokali i goście w naszym domu. Zadbaj, aby były one ozdobą Twojego stołu. Na stronie https://www.opakowanianawynos.pl/205-tacki-tekturowe znajdziesz także tacki jednorazowe i wiele innych produktów, które wzbogacą Twój biznes i pomogą w przygotowaniu każdej imprezy. Wybierz opakowania dla gastronomii - szybka dostawa na terenie całej Polski gwarantowana.

--- Artykuł sponsorowany ---